header-img

NASZE OSIĄGNIĘCIA

Nagrody i wyróżnienia

1996 r. – III Ogólnopolska Wystawa – Konkurs Cukierniczy. Nagroda Publiczności. Warszawa.
1997 r. – Wystawa Cukiernicza – Konkurs 'Wielkanoc 1997′, I i III miejsce. Krosno.
1997 r. – Mistrzostwa Polski Młodych Cukierników 'Polagra 1997′, II i III miejsce w Polsce. Poznań.
1998 r.– Wystawa 'Krajowy Produkt- Przyszłością Polski’ prezentacja wyrobów spożywczych o najwyższej jakości. Warszawa.
1998 r.– Mistrzostwa Świata Młodych Cukierników 'Barcelona 98′ reprezentant Polski I i IV miejsce. Barcelona.
1999 r. – Wystawa 'Krajowy Produkt – Przyszłością Polski’ prezentacja wyrobów spożywczych o najwyższej jakości. Warszawa.
1999 r. – Mistrzostwa Świata Cukierników 'Brno 99′ – pierwszy medal polskich cukierników, historii Mistrzostw Świata – brązowy medal. Brno.
2000 r. – Mistrzostwa Polski Cukierników – Mistrz Polski – złoty medal. Bydgoszcz.
2001 r.– Mistrzostwa Świata Cukierników – Mistrz Świata – złoty medal. Wiesbaden.
2002 r. – Forum Małych i Średnich Przedsiębiorstw 'Lider Przedsiębiorczości 2002. Warszawa.
2003 r. – Finał Ogólnopolskiego Konkursu 'Najlepszy uczeń w zawodzie cukiernik’ – I miejsce. Wrocław.
2003 r. – Mistrzostwa Polski Młodych Cukierników 'Bydgoszcz 2003′ II i III miejsce. Bydgoszcz.
2004 r. – Mistrzostwa Świata Cukierników 'Rimini 2004′ – reprezentant Polski. Rimini.
2004 r. – Mistrzostwa Polski Młodych Cukierników 'Bydgoszcz 2004′ I miejsce – złoty medal. Bydgoszcz.
2005 r. – Finał Ogólnopolskiego Konkursu 'Najlepszy uczeń w zawodzie cukiernik’ – I miejsce. Wrocław.
2005 r. – Mistrzostwa Polski Młodych Cukierników 'Poznań 2005′ I miejsce – złoty medal. Poznań.
2005 r. – Mistrzostwa Polski Cukierników 'Poznań 2005′ I miejsce – złoty medal. Poznań.
2006 r. – Mistrzostwa Świata Cukierników – reprezentant Polski. Stuttgart.
2006 r. – Eurosweet – II miejsce w konkursie Najlepszy deser lodowy – srebrny medal. Wrocław.
2006 r. – Mistrzostwa Świata Cukierników – reprezentant Polski. Berlin.
2006 r. – Medal Prezydenta Miasta Krosna dla Marka Bargieła, za zaangażowanie w mistrzowskie
wyszkolenie uczniów i promocję Krosna.
2007 r. – Mistrzostwa Polski Młodych Cukierników – I miejsce – złoty medal. Kielce.
2007 r. – Mistrzostwa Polski Młodych Cukierników – III miejsce – brązowy medal. Kielce.
2007 r.– Złoty Laur dla Marka Bargieła za szczególne osiągnięcia menedżerskie i rozwój firmy. Warszawa.
2008 r. – Nasze Dobre Podkarpackie – nagroda główna za produkt Konfitura z płatków róży. Rzeszów.
2008 r. – Tytuł 'Mecenas Oświaty za rok 2007′ dla Marka Bargieła, przyznany przez Prezydenta Miasta Krosna.
2008 r. – Tytuł – Polski Producent Żywności 2008, za produkt Konfitura z płatków róży. Poznań..
2009 r. – World Chocolate Master – I miejsce – złoty medal w polskich eliminacjach. Kopenhaga.
2009 r. – Nagroda – Godło AGRO POLSKA za PRALINY SANTOS wykonane ręcznie.
2009 r. – Finał światowego konkursu World Chocolate Master – reprezentant Polski. Paryż.
2009 r. – Statuetka przyznana przez Polskie Stowarzyszenie na Rzecz Osób z Upośledzeniem Umysłowym Koło
w Rymanowie jako dowód wdzięczności za wieloletnią współpracę. Rymanów.
2010 r. – Medal Okręgowej Inspekcji Pracy w Rzeszowie dla Marka Bargieła za zaangażowanie
i popularyzację odpowiednich warunków pracy. Rzeszów.
2010 r.– Statuetka '…za Serce na dłoni’ Koła Hospicyjno – Charytatywnego CARITAS, dla Marka Bargieła
jako dowód wdzięczności za pomoc w budowie Hospicjum Stacjonarnego w Krośnie.
2010 r. – Platynowy medal imienia Jana Kilińskiego dla Marka Bargieła, za zasługi dla rzemiosła polskiego
przyznany przez Związek Rzemiosła Polskiego.
2010 r. – Laureat konkursu Lider Przedsiębiorczości 2010, w kategorii: średnie przedsiębiorstwa.